Η ΤΣΑΝΤΑ ΑΓΟΡΩΝ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ!

Νέος Πελάτης

Δημιουργία Λογαριασμού

Δημιουργώντας έναν λογαριασμό, θα μπορείτε να ψωνίζετε ταχύτερα, να ενημερώνεστε για την κατάσταση της τρέχουσας παραγγελίας σας και να παρακολουθείτε τις παλαιότερες παραγγελίες.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 210 57 71 671
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€

Πολιτική επιστροφών

Διατηρείτε  το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβατε.

Η εταιρεία δεν θα κάνει δεκτή οποιαδήποτε επιστροφή την βαραίνει με κόστος αποστολής και πραγματοποιείται με άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών εκτός της ΕΛΤΑ COURIER PORTA - PORTA.

 

Προϋποθέσεις Επιστροφής:

1. Το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί.

 

2. Η επιστροφή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών.

 

3. Το προϊόν πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς (Απόδειξη Λιανικής, τιμολόγιο, Δελτίο αποστολής-Τιμολόγιο κ.ο.κ).

 

4. Να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε από τον πελάτη, πλήρες και χωρίς φθορές, η δε συσκευασία του να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν.

Για να φτάσουν τα προϊόντα σε καλή κατάσταση πρέπει να τα συσκευάζετε κατάλληλα -σε ένα μεγαλύτερο κουτί- έτσι ώστε να είναι προστατευμένα κατά την αποστολή.

 

5. Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντων που εμπεριέχεται μέσα κάποιο δώρο προσφοράς, δεν θα γίνεται η αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων χωρίς να επιστρέφεται το δώρο.

 

 

* Για την αλλαγή των προϊόντων ισχύει η εκάστοτε τρέχουσα τιμή κάθε κωδικού (σε προϊόντα 10 ήμερων εκπτώσεων και Black Friday κλπ., ισχύουν οι τιμές των εκάστοτε εκπτωτικών περιόδων κατά την αλλαγή).

 

** Οι αλλαγές πραγματοποιούνται μόνο μεταξύ προϊόντων της ίδιας σαιζόν.

Προϊόντα που ανήκουν στις ενότητες outlet, bazaar και super sales καθώς και εκπτωτικά προηγούμενης σαιζόν δεν υπόκεινται στους όρους αλλαγών και επιστροφών εκτος εάν πρόκειται για ελλαττωματικά προϊόντα.

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ: Δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος αναγνωρίζεται από το νόμο μόνο σε περίπτωση αγοράς ελαττωματικού προϊόντος. Επομένως, εφόσον το προϊόν δεν είναι ελαττωματικό, εναπόκειται στην πολιτική του καταστήματος.

 

Έχετε δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους για τους παρακάτω λόγους:

 

  1. ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Στις περιπτώσεις εκείνες στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της «ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΣ Κ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ» σάς παραδόθηκαν προϊόντα σε διαφορετικό σχέδιο ή μέγεθος από αυτό της παραγγελίας μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα. Η επιστροφή του προϊόντος είναι δωρεάν από όλη την Ελλάδα.

  1. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΕΛΑΤΤΩΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Στις περιπτώσεις εκείνες στις οποίες υπάρχει ελάττωμα στο προϊόν έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο προϊόν ή προϊόντα μέχρι του ύψους του τιμήματος που έχετε καταβάλλει ή με πρόσθετο τίμημα αν επιθυμείτε, μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος .

Η επιστροφή του προϊόντος είναι δωρεάν από όλη την Ελλάδα, .πάντα κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών 210-5771671 (Δευτέρα - Παρασκευή 10:00-17:00).

Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, θα πρέπει να μας ενημερώσετε με φωτογραφία του ελαττωματικού προϊόντος για να εγκριθεί η αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων και να προχωρήσει η διαδικασία εντελώς δωρεάν, για την δική σας εξυπηρέτηση.

  1. ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Στις περιπτώσεις που επιθυμείτε αλλαγή του προϊόντος που αγοράσατε πρέπει να συμπληρώσετε στο email επικοινωνίας κωδικό ή κωδικούς προϊόντων και μέγεθος και θα επικοινωνήσει μαζί σας συνεργάτης μας. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε απ’ ευθείας με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο 210-5771671. Η επιστροφή του προϊόντος γίνεται με την ΕΛΤΑ COURIER PORTA PORTA καθώς και η εκ νέου αποστολή του επιθυμητού προϊόντος προς εσάς και το συνολικό κόστος ανέρχεται στα 6 €.

1.     ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε, ασκώντας το δικαίωμα της υπαναχώρησης και - μόνο στην περίπτωση που το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί - να ζητήσετε την επιστροφή του τιμήματος που μας καταβάλατε, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που αναγράφεται στην απόδειξη αγοράς.

Η επιστροφή των προϊόντων θα πρέπει να γίνεται αποκλειστικά με courier που θα σας υπόδειξη η εταιρεία μας. Επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται για αγορά του προϊόντος που έχει γίνει με μετρητά (αντικαταβολή), πιστωτική κάρτα, κατάθεση μετρητών σε τραπεζικό λογαριασμό* ή και μέσω Paypal. Η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί το αργότερο εντός 30 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων και εφόσον αυτά είναι σε άριστη κατάσταση.

Στην περίπτωση επιστροφής χρημάτων, αποστέλλεται κανονικά το προϊόν με τον φορέα που συνεργαζόμαστε (ΕΛΤΑ COURIER PORTA – PORTA) με χρέωση δική μας.  Από το ποσό της επιστροφής θα γίνονται παρακράτηση όλα τα μεταφορικά έξοδα καθώς και τα έξοδα της αντικαταβολής. Το κόστος αυτό ανέρχεται στα 7 ευρώ.

*Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται αυστηρά και μόνο στην περίπτωση όπου το προϊόν που αγοράσατε είναι ελαττωματικό. 

**Η κατάθεση των χρημάτων γίνεται από λογαριασμό μας στην τράπεζα Eurobank και ενδέχεται να υπάρξουν κρατήσεις από την τράπεζα και καθυστέρηση στην περίπτωση που ο λογαριασμός σας είναι σε κάποια άλλη τράπεζα, εκτός της προαναφερθείσας. Η εταιρεία μας δεν υποχρεούται να καλύψει τα έξοδα που χρεώνει (κατά τη συνήθη πρακτική των τραπεζών) ο χρηματοπιστωτικός οργανισμός που συνεργάζεται ο πελάτης κατά τη λήψη των ποσών που επιστρέφονται.

 

Όλες οι επιστροφές γίνονται προς:

Jocks

Σαρανταπόρου 47

Περιστέρι,  ΤΚ 12134

Τηλέφωνο Επικοινωνίας 210 5771671

 

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΜΑΣ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ  Ή ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΛΛΑΓΗ  Ή ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ (ΜΕΣΩ ΤΟΥ  E-SHOP) ΚΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ  Ή ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ (ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ) ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.

Developed & Designed by © HappyOnline.gr
Facebook Messenger

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα