Η ΤΣΑΝΤΑ ΑΓΟΡΩΝ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ!

Νέος Πελάτης

Δημιουργία Λογαριασμού

Δημιουργώντας έναν λογαριασμό, θα μπορείτε να ψωνίζετε ταχύτερα, να ενημερώνεστε για την κατάσταση της τρέχουσας παραγγελίας σας και να παρακολουθείτε τις παλαιότερες παραγγελίες.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 210 57 71 671
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€

Πολιτική Αλλαγών - Επιστροφών - Δικαίωμα Υπαναχώρησης

Διατηρείτε  το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβατε. Η εταιρεία δεν θα κάνει δεκτή οποιαδήποτε επιστροφή την βαραίνει με κόστος αποστολής και πραγματοποιείται με άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών εκτός της ΕΛΤΑ COURIER PORTA - PORTA. Στις περιπτώσεις που επιθυμείτε αλλαγή του προϊόντος που αγοράσατε πρέπει να συμπληρώσετε στο email επικοινωνίας κωδικό ή κωδικούς προϊόντων και μέγεθος και θα επικοινωνήσει μαζί σας συνεργάτης μας. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε απ’ ευθείας με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο 210-5771671. Η επιστροφή του προϊόντος γίνεται με την ΕΛΤΑ COURIER PORTA – PORTA καθώς και η εκ νέου αποστολή του επιθυμητού προϊόντος προς εσάς και το συνολικό κόστος ανέρχεται στα 6 €.


Προϋποθέσεις Επιστροφής:


Α. Το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί.


Β. Η επιστροφή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών.


Γ. Το προϊόν πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς (Απόδειξη Λιανικής, τιμολόγιο, Δελτίο αποστολής-Τιμολόγιο κ.ο.κ).


Δ. Να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε από τον πελάτη, πλήρες και χωρίς φθορές, η δε συσκευασία του να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν. Για να φτάσουν τα προϊόντα σε καλή κατάσταση πρέπει να τα συσκευάζετε κατάλληλα -σε ένα μεγαλύτερο κουτί- έτσι ώστε να είναι προστατευμένα κατά την αποστολή.


Ε. Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντων που εμπεριέχεται μέσα κάποιο δώρο προσφοράς, δεν θα γίνεται η αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων χωρίς να επιστρέφεται το δώρο.


* Για την αλλαγή των προϊόντων ισχύει η εκάστοτε τρέχουσα τιμή κάθε κωδικού (σε προϊόντα 10 ήμερων εκπτώσεων και Black Friday κλπ., ισχύουν οι τιμές των εκάστοτε εκπτωτικών περιόδων κατά την αλλαγή).


** Οι αλλαγές πραγματοποιούνται μόνο μεταξύ προϊόντων της ίδιας σαιζόν.


Προϊόντα που ανήκουν στις ενότητες outlet, bazaar και super sales καθώς και εκπτωτικά προηγούμενης σαιζόν δεν υπόκεινται στους όρους αλλαγών και επιστροφών εκτός εάν πρόκειται για ελλαττωματικά προϊόντα.


Όλες οι επιστροφές γίνονται προς:

Jocks

Σαρανταπόρου 47

Περιστέρι,  ΤΚ 12134

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 5771671


Πριν από οποιαδήποτε επιστροφή θα πρέπει πρώτα να έχετε επικοινωνήσει μαζί μας προκειμένου να καταγραφεί η κίνηση στα αρχεία μας, σε αντίθετη περίπτωση η επιστροφή δεν θα γίνεται δεκτή. Σε περίπτωση αγοράς ή αλλαγής από το φυσικό μας κατάστημα, δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων εξ αποστάσεως (μέσω του e-shop) και η αλλαγή ή επιστροφή (πιστωτικό) θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο από το φυσικό μας κατάστημα. 


Υπαναχώρηση

Έχετε δικαίωμα να υπαναχωρήσετε από την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος πλην των δωροεπιταγών, εντός 14 ημερολογιακών ημερών χωρίς να δώσετε οποιαδήποτε εξήγηση. Η προθεσμία υπαναχώρησης λήγει 14 ημερολογιακές ημέρες από την επομένη της ημέρας που αποκτήσατε τη φυσική κατοχή των προϊόντων που αγοράσατε. Προκειμένου να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, οφείλετε να αποστείλετε στην Επιχείρηση μια ξεκάθαρη δήλωση (π.χ. e-mail στη διεύθυνση [email protected]), όπως το υπόδειγμα δήλωσης υπαναχώρησης που σας παρέχουμε. Επισημαίνεται ότι το δικαίωμα υπαναχώρησης μπορεί να ασκηθεί μόνο για προϊόντα που έχουν αγοραστεί και όχι για την υπηρεσία αγοράς κάρτας δώρου. Η αξία των δωροεπιταγών (από την επιλογή "Αγορά Δωροεπιταγής") δεν επιστρέφεται, ώστε μετά την πληρωμή της και την αποστολή της με e-mail στον αποδέκτη να είναι άμεσα διαθέσιμη. Συνεπώς, επιλέγοντας την αγορά μιας δωροεπιταγής, συναινείτε ρητά στην απώλεια του δικαιώματος υπαναχώρησης, επιλέγοντας υποχρεωτικά το κουτάκι "Αποδέχομαι ότι η αξία των δωροεπιταγών δεν επιστρέφεται".


Συνέπειες υπαναχώρησης 

Εάν υπαναχωρήσετε από την αγορά προϊόντων από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα σας επιστραφούν τα χρήματα της αγοράς σας, πλην των εξόδων αποστολής και τυχόν διατραπεζικών εξόδων. Η επιστροφή χρημάτων θα γίνει στην κάρτα σας εάν εχετε πληρώσει με καρτα, στο paypal αν έχετε πληρώσει με paypal και σε τραπεζικό λογαριασμό για όλες τις αλλες μεθόδους πληρωμής. Η επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιηθεί αφού η Επιχείρηση έχει λάβει πίσω τα προϊόντα σε άψογη κατάσταση και χωρίς αυτά να έχουν φθαρεί ή χρησιμοποιηθεί, χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (ετικέτες, σφραγισμένες συσκευασίες αν υπάρχουν) και εφόσον συνοδεύονται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα (π.χ. απόδειξη λιανικής πώλησης). Οφείλετε να στείλετε πίσω τα προϊόντα ή να τα παραδώσετε στην Επιχείρηση, χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερών από την επομένη της ημέρας που αποκτήσατε τη φυσική κατοχή των προϊόντων. Η προθεσμία θεωρείται ότι έχει τηρηθεί, εάν στείλετε πίσω τα προϊόντα πριν από τη λήξη της περιόδου των 14 ημερών.


Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα