Η ΤΣΑΝΤΑ ΑΓΟΡΩΝ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ!

Νέος Πελάτης

Δημιουργία Λογαριασμού

Δημιουργώντας έναν λογαριασμό, θα μπορείτε να ψωνίζετε ταχύτερα, να ενημερώνεστε για την κατάσταση της τρέχουσας παραγγελίας σας και να παρακολουθείτε τις παλαιότερες παραγγελίες.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 210 57 71 671
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€

Τρόποι Πληρωμής

Η πληρωμή για τις αγορές σας μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους: 

Α. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΕ ΜΕΤΡΗΤΑ: καταβάλλοντας το αντίτιμο της παραγγελίας σας στο courier των ΕΛΤΑ. (μόνο για πελάτες εντός Ελλάδας).

Β. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ: Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της τράπεζας EUROBANK στα παρακάτω στοιχεία: 

ΙΒΑΝ: GR 2802602090000550200871897 και Όνομα Δικαιούχου: ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ. 

Σημειώνεται πως η αποστολή θα γίνεται μόνο κατόπιν της εμφάνισης του πλήρους ποσού στο λογαριασμό της Επιχείρησης και η κράτηση του προϊόντος θα γίνεται μόνο για μια εργάσιμη μέρα εκτός εάν υπάρχει επικοινωνία μαζί μας για παράταση.

Εάν η κατάθεση στο λογαριασμό της Επιχείρησης πραγματοποιηθεί από διαφορετική τράπεζα από αυτή της Eurobank EFG, ενδεχομένως να προκύψουν τραπεζικά έξοδα μεταφοράς για τα οποία επιβαρύνεται ο πελάτης. Προκειμένου να προχωρήσει η παραγγελία σας, θα πρέπει να κατατεθεί στο λογαριασμό της Επιχείρησης ακέραιο το ποσό της αξίας του προϊόντος και των ενδεχόμενων εξόδων μεταφοράς, εάν υπάρχουν. 

Προσοχή: Θα πρέπει κατά την κατάθεσή σας, να αναγράφετε το ονοματεπώνυμό σας ως όνομα καταθέτη και μετά την κατάθεσή σας, να ενημερώσετε τηλεφωνικά (210 5771671) ή μέσω email ([email protected]) το τμήμα πωλήσεων του καταστήματος. 

Γ.  ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ: Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συνεργάζεται με το ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας EUROBANK για την υπηρεσία πληρωμής με πιστωτικές κάρτες.

Δ. ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ PAYPAL: Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον του PAYPAL, από όπου θα έχετε τη δυνατότητα είτε να συμπληρώσετε απευθείας τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, είτε να συνδεθείτε στον ήδη υπάρχοντα λογαριασμό σας και να χρησιμοποιήσετε τα αποθηκεμένα στοιχεία σας.

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα