Η ΤΣΑΝΤΑ ΑΓΟΡΩΝ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ!

Νέος Πελάτης

Δημιουργία Λογαριασμού

Δημιουργώντας έναν λογαριασμό, θα μπορείτε να ψωνίζετε ταχύτερα, να ενημερώνεστε για την κατάσταση της τρέχουσας παραγγελίας σας και να παρακολουθείτε τις παλαιότερες παραγγελίες.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 210 57 71 671
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€

Τρόποι Πληρωμής

i)    ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ: Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (μόνο για πελάτες εντός Ελλάδας). Στην περίπτωση  αγορών άνω των 50 €, ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με χρεώσεις εξόδων αντικαταβολής. Στην περίπτωση που οι αγορές είναι κάτω των 50 €, τότε επιβαρύνεται με έξοδα αντικαταβολής 5 €. Εξαιρούνται των δωρεάν μεταφορικών τα προϊόντα τα οποία outlet, bazaar, super sales καθώς και προϊόντα που έχουν πάνω από 30% έκπτωση ανά προϊόν.

ii)   ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ: Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της τράπεζας EUROBANK, με ΙΒΑΝ GR28 02602090000550200871897 και όνομα δικαιούχου ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ. Σημειώνεται πως η αποστολή θα γίνεται μόνο κατόπιν της εμφάνισης του πλήρους ποσού στο λογαριασμό μας και η κράτηση του προϊόντος θα γίνεται μόνο για μια εργάσιμη μέρα εκτός εάν υπάρχει επικοινωνία μαζί μας για παράταση.

              *Εάν η κατάθεση στο λογαριασμό μας πραγματοποιηθεί από διαφορετική τράπεζα από αυτή της Eurobank EFG, ενδεχομένως να προκύψουν τραπεζικά έξοδα μεταφοράς για τα οποία επιβαρύνεται ο πελάτης. Προκειμένου να προχωρήσει η παραγγελία σας, θα πρέπει να κατατεθεί στο λογαριασμό μας ακέραιο το ποσό της αξίας του προϊόντος και των ενδεχόμενων μεταφορικών εάν υπάρχουν. 

Προσοχή: Θα πρέπει κατά την κατάθεσή σας, να αναγράφετε το ονοματεπώνυμό σας ως όνομα καταθέτη και μετά  την κατάθεσή σας, να ενημερώσετε τηλεφωνικά (210 5771671) ή μέσω email (info@jocks.gr) το τμήμα πωλήσεων του καταστήματος. 

iii)  ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ: Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συνεργάζεται με την τράπεζα EUROBANK για την υπηρεσία πληρωμής με πιστωτικές κάρτες. Η πληρωμή με πιστωτική κάρτα είναι μια απόλυτα ασφαλής μέθοδος για τους πελάτες μας. Η επιχείρηση «ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΣ Κ. ΘΕΩΔΟΡΟΣ» δεν θα έχει ποτέ γνώση των πληροφοριών της κάρτας σας ή του λογαριασμού σας. Για την πληρωμή της παραγγελίας, σας ανακατευθύνει σε ειδική ιστοσελίδα της τράπεζας EUROBANK EFG χωρίς να έρχεται σε επαφή σε καμιά περίπτωση με τα στοιχεία και δεδομένα της πιστωτικής σας κάρτας. Οι πληροφορίες αυτές μεταφέρονται από εσάς με χρήση κρυπτογραφημένης σύνδεσης στην τράπεζα μέσω των συστημάτων ασφαλών συναλλαγών της τράπεζας. Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Δεν επιτρέπεται η παραλαβή από τρίτο πρόσωπο. Κατά την πραγματοποίηση μιας παραγγελίας, η συμφωνία αγοράς πραγματοποιείται αφού ολοκληρωθεί η μεταφορά της πληρωμής σας.

iv)   ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ PAYPAL: Με την ολοκλήρωση της συμπλήρωσης όλων των υπολοίπων στοιχείων που απαιτούνται για την καταχώρηση της παραγγελίας θα μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές site του PAYPAL, από όπου θα έχετε τη δυνατότητα είτε να συμπληρώσετε απευθείας τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, είτε να εγγραφείτε (login) στον ήδη υπάρχοντα λογαριασμό σας στο PAYPAL και να χρησιμοποιήσετε τα αποθηκευμένα στοιχεία σας.

Developed & Designed by © HappyOnline.gr
Facebook Messenger

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα