Η ΤΣΑΝΤΑ ΑΓΟΡΩΝ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ!

Νέος Πελάτης

Δημιουργία Λογαριασμού

Δημιουργώντας έναν λογαριασμό, θα μπορείτε να ψωνίζετε ταχύτερα, να ενημερώνεστε για την κατάσταση της τρέχουσας παραγγελίας σας και να παρακολουθείτε τις παλαιότερες παραγγελίες.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 210 57 71 671
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€

Ποιοι Είμαστε

Το  Jocks δεν είναι ένα συνηθισμένο κατάστημα υποδημάτων. Όπως υποδηλώνει και το όνομά του (much more than shoes). Στο Jocks θα βρείτε έναν ζεστό νεανικό χώρο και μια φιλόξενη-φιλική ατμόσφαιρα που θα σας κάνουν να νιώσετε οικεία άμεσα. Η δυναμική και διαδραστική εξυπηρέτηση από το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας προτρέψουν ν’ αναζητήσετε τα ιδανικά για εσάς προϊόντα, ανάμεσα σε μεγάλη ποικιλία υποδημάτων, τσαντών και αξεσουάρ υψηλής ποιότητας και αναγνωρισιμότητας.

Αν θελήσετε να επισκεφθείτε το χώρο μας, θα τύχετε θερμής αντιμετώπισης και της υψηλότερης εξυπηρέτησης, με εξειδικευμένο άτομο το οποίο θα ασχοληθεί αποκλειστικά μαζί σας, θα σας ενημερώσει για τις τρέχουσες τάσεις της μόδας, θα σας δώσει συμβουλές ώστε να επιτύχετε το ιδανικό look προσαρμοσμένο πάντα στα μοναδικά χαρακτηριστικά σας.

Αν δε μπορέσετε να βρεθείτε κοντά μας, η τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών είναι στη διάθεσή σας για οποιεσδήποτε απορίες, συμβουλές και τηλεφωνικές παραγγελίες. Μαζί θα επιλέξουμε τα κατάλληλα προϊόντα τα οποία θα έρθουν στην πόρτα σας ΔΩΡΕΑΝ με ένα μόνο τηλεφώνημα. Επίσης , υπάρχει η δυνατότητα online εξυπηρέτησης μέσω της παρούσας ιστοσελίδας και του live chat κάτω δεξιά, μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος (email), είτε ακόμα και μέσω των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης facebook και twitter.

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα